Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Wie overviel de supermarkt aan de Slinge?

Medewerkers en klanten van een supermarkt op de Slinge zijn zich rot geschrokken toen zij zondagavond 28 november ineens werden bedreigd door twee mannen met een mes en een hamer. De overvallers gingen er vandoor met een onbekend geld bedrag. De politie is op zoek naar getuigen.

stockfoto politie

Rond 18.00 uur kwamen twee mannen de supermarkt binnen. Ze eisten geld en bedreigden de aanwezige klanten en de medewerkers met een mes en een hamer. De overvallers gingen er met een onbekend geldbedrag rennend vandoor. De medewerkers en klanten bleven in shock achter. Gelukkig raakte er niemand gewond.
Agenten stelden een onderzoek in en gingen op zoek naar de daders. Helaas is er nog niemand aangehouden. Het onderzoek gaat verder en daar kunnen we de hulp van getuigen goed bij gebruiken.

Informatie?
Er zijn camerabeelden veiliggesteld en deze worden nu bekeken. Wat we nu weten is dat het gaat om twee licht getinte mannen, donker gekleed met handschoenen aan. Iedereen die iets heeft gezien rond 18.00 uur in de omgeving van de Slinge en nog niet gesproken heeft met agenten vragen we om zich te melden. Ook zijn we op zoek naar camerabeelden van bijvoorbeeld een deurbel of dashboard cam. Heeft u andere informatie die voor het onderzoek van belang kan zijn, neem dan ook met ons contact op. Dit kan via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 of door onderstaand formulier in te vullen. Anoniem melden kan via 0800-7000.