Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigen gewapende overval gezocht

Gepubliceerd op:

Zoetermeer - De politie kreeg woensdagavond rond 19:45 uur een melding van een overval op een supermarkt aan de Petuniatuin. Een man bedreigde daar personeel en stal geld uit de kassa. Hij ging er met buit te voet vandoor. Agenten troffen de dader niet meer aan in de omgeving. De politie is een onderzoek gestart.

Politieagent op de rug

De man liep rond 19:45 uur naar een caissière toe, bedreigde haar en ging er met een onbekend geldbedrag vandoor. De verdachte is 20 à 30 jaar oud, 1.75 M. lang, heeft een lichte huidskleur en een normaal postuur. Hij droeg een zwarte jas met een zwarte capuchon en gezichtsbedekking en hij droeg een witte AH plastic tas bij zich.

Getuigen en camerabeelden gezocht
De districtsrecherche Zoetermeer zoekt getuigen die iets hebben gezien of gehoord van de overval. Zag u woensdagavond een verdachte persoon of situatie in de omgeving van de Petuniatuin? Bel dan met 0900-8844. Liever anoniem? Bel met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. De politie zoekt camerabeelden uit de omgeving. Heeft u een beveiligingscamera in de omgeving hangen of een dashcam in uw auto die beelden opnam daar? Kijk die dan uit of er verdachte personen opstaan. Deel uw beelden met de politie via deze link of bel met de districtsrecherche Zoetermeer via 0900-8844.