Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Grote brand in Beverwijk; getuigen gezocht

Gepubliceerd op:

Beverwijk - In de nacht van dinsdag op woensdag was er een grote brand bij een bedrijfspand aan de Industrieweg. Er is een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de brand. Daarvoor is de politie op zoek naar getuigen.

Voorzijde brandweerauto

Rond 00:45 uur kwam een melding binnen van een iemand die vlammen zag op het terrein van het bedrijf. De hulpdiensten gingen naar de locatie en er was een grote brand bij de gevel van het pand. De brandweer is direct gestart met het blussen en rond 02:00 uur was de brand meester.

De oorzaak van de brand is nog onbekend en wordt verder onderzocht. De politie zoekt daarvoor nog getuigen. Was u in de nacht van dinsdag op woensdag in de omgeving de Industrieweg en heeft u wat verdachts gezien? Heeft u een camera in buurt en mogelijk interessant beeldmateriaal van die nacht? Of heeft u andere informatie over deze brand? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of gebruik het tipformulier. Anoniem informatie delen kan ook via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).

 

2021213574