Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Slachtoffer schietpartij Bergen op Zoom overleden

Gepubliceerd op:

Bergen op Zoom - Een TGO (Team Grootschalige Opsporing) team van de politie doet onderzoek naar een schietpartij waarbij een 55-jarige Bergenaar om het leven kwam. Een verdachte zit vast in verband met de zaak.

getuigenoproep

Op dinsdag 12 oktober rond 18.35 uur kreeg de politie melding van een schietpartij aan de Wouwsestraatweg. Daarbij zou tenminste een man gewond zijn geraakt.

Hulpdiensten kwamen ter plaatse en troffen op straat een ernstig gewonde man aan. Deze is naar het ziekenhuis vervoerd en daar later aan zijn verwondingen overleden.

 

Aanhoudingen

Een arrestatieteam heeft die avond in een woning aan de Wouwsestraatweg twee mannen aangehouden. Ze zijn de volgende ochtend weer in vrijheid gesteld. Uit eerste onderzoek blijkt geen betrokkenheid bij het incident. Elders in Bergen op Zoom werd een 29-jarige Bergenaar aangehouden, zijn rol bij het incident wordt onderzocht.

 

Onderzoek

Er is direct een groot recherche-onderzoek opgestart waarbij er op meerdere plekken in Bergen op Zoom onderzoek is gedaan. Naast de Wouwsestraatweg deed de politie onderzoek aan de Jan Derckstraat en bij een tankstation dat eveneens aan de Wouwsestraatweg ligt.

 

Tips

Was u getuige of heeft u informatie over het incident? Neem dan contact op met de politie. Dat kan via 0900-8844. U kunt ook bellen met Team Criminele Inlichtingen (TCI). U belt dat eveneens met 0900-8844, maar vraagt direct naar TCI. U kunt ook een tipformulier invullen.

Bel met de politie

0900-8844