Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Camerabeelden gezocht omgeving Heinrich Bertéstraat Utrecht n.a.v. brandstichting bij woning

Gepubliceerd op:

Utrecht - Tegen een woning aan de Heinrich Bertéstraat  in Utrecht (Terwijde) is maandag 18 oktober rond 01.45 uur brand gesticht. We zoeken getuigen die iets gezien of gehoord hebben, of mensen die een camera aan hun huis hebben hangen in de omgeving van de Heinrich Bertéstraat.

Politielogo op bord

Buurtbewoners schrokken rond 1.45 uur wakker van een knal. Toen ze gingen kijken waar het geluid vandaan kwam, zagen ze vlammen aan de voorkant van een woning. Ook werd gezien hoe iemand wegrende. Toen agenten ter plaatse kwamen, was de brand al uit. De bewoners kwamen met de schrik vrij.

Iets gezien of gehoord?
We hebben met verschillende buurtbewoners gesproken en kijken camerabeelden uit. Ten behoeve van het onderzoek zijn we op zoek naar mensen die rond 1.45 uur in de omgeving van de Heinrich Bertéstraat iets opvallends hebben gezien. Bijvoorbeeld personen die rondhangen, een rennend persoon of een auto die haastig wegreed.

Camerabeelden
Ook zijn we op zoek naar extra camerabeelden van mensen die in de Heinrich Bertéstraat  of omgeving wonen en die een bewakingscamera aan hun huis hebben hangen.

Je kunt contact met ons opnemen via