Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Van wie is deze zwarte kat?

Laatst gewijzigd op:

Purmerend, Noordbeemster, Hoorn - De politie kreeg zaterdag een melding van de dierenambulance dat er een zwarte kat in een doos was achtergelaten bij een picknicktafel nabij tankstation Kruisoord op de A7, tussen Hoorn -> in de richting van Purmerend. De dierenpolitie heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar de eigenaar.

De zwarte kat (zie bijgaande foto) zat in een dichtgeplakte doos zonder luchtgaten (zie onderstaande foto) en met eten erin. Iemand deed hiervan melding bij de dierenambulance, die zich hebben bekommerd om het diertje.

Wie heeft informatie over deze kat?
De dierenpolitie is op zoek naar de eigenaar van deze kat en houdt er rekening mee dat de kat mogelijk niet door de eigenaar, maar ook door anderen daar is neergezet. Graag komt de dierenpolitie in contact met de eigenaar of met mensen die informatie hebben over:
* de opvallende doos waarin de kat is gevonden (zie foto hieronder)
* de kat, zwart van kleur, goed verzorgd, bruine ogen. De kat heeft een leger-groen camouflagebandje om met een belletje.
* mensen die zaterdag 16 oktober iets gezien hebben in de omgeving van het tankstation Kruisoord, of die iemand daar hebben zien lopen met de doos zoals hieronder op de afbeelding vermeld is.

Heeft u informatie? Belt u dan a.u.b. met de politie in Purmerend of laat een tip achter hieronder bij de de button 'geef uw tip'

Zaaknummer is 2021217314