Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Vrachtwagenchauffeur met één gerichte klap uitgeschakeld

Laatst gewijzigd op:

Oss, 's-Hertogenbosch - Na een verkeersconflict wordt een man ernstig mishandeld in Oss. Hij kan wekenlang niet werken. Wij zijn op zoek naar de dader en reconstrueren in Bureau Brabant wat er is gebeurd. Verder aandacht voor een aantal inbraken in Den Bosch, waarbij onder andere een auto werd gestolen die later ergens anders weer werd gebruikt.

Zware mishandeling vrachtwagenchauffeur Oss
Oss - Op zaterdag 29 mei reed een vrachtwagenchauffeur op de Graafsebaan in Oss.  Voor de stoplichten, op de baan met rijrichting Eindhoven, kreeg de chauffeur om nog steeds onduidelijke redenen een middelvinger van een automobilist in een Volkswagen Caddy. Die automobilist stapt uit even verderop en hij maant de vrachtwagenchauffeur uit te stappen. Die wilde ook graag even vragen wat er aan de hand is, maar tot een gesprek komt het niet. De vrachtwagenchauffeur krijgt meteen een zeer harde en rake trap tegen zijn been en een klap in het gezicht. Hij gaat tegen de grond, staat daarna weer op, loopt naar zijn vrachtwagen en rijdt zwaar gehavend weg. Ook de dader is inmiddels weggescheurd.  De vrachtwagenchauffeur is zo hard geraakt dat zijn bovenkaak en beide neusholtes zijn gebroken. Help ons om de dader van deze zware mishandeling te vinden.

Inbraken Den Bosch
Den Bosch - Help ons mee om de daders van meerdere inbraken in Den Bosch te vinden. We tonen beelden van een man, die op 2 juli een auto steelt op de Derde Rompert in Den Bosch. Ook beelden van vier mannen, die op 7 augustus hun slag slaan bij maar liefst 30 garageboxen aan de Rietwaard in Den Bosch. Uren zijn ze bezig, ze komen en gaan.  En bij deze inbraak zien we de gestolen auto van de Derde Rompert weer terug én vermoedelijk ook dezelfde persoon die deze auto eerder had gestolen. Ze doen alle vier hun best om niet herkenbaar in beeld te zijn, toch hopen we dat er iemand is die denkt te weten wie dit zijn. Bent u dat? Neem dan contact op!

Bureau Brabant wordt elke maandag om 18.15 uur uitgezonden bij Omroep Brabant en wordt daarna elk uur herhaald tot en met dinsdagmiddag.