Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Politie doet onderzoek naar schietincident Apeldoorn (Update)

Gepubliceerd op:

Apeldoorn - Donderdagnacht 28 oktober kreeg de politie rond 01:00 uur een melding dat er een schietincident had plaatsgevonden aan de Kervelstraat. Een man (één van de bewoners van de woning) is hierbij gewond geraakt en later aan zijn verwondingen overleden. De omgeving werd afgezet en er is direct een onderzoek gestart.

Detail afzetlint

Er zijn veel vragen en onduidelijkheden in het lopende onderzoek. Er is een Team Grootschalige Opsporing (TGO, onder de naam Rwanda) opgestart. We doen onderzoek naar de aanleiding van dit incident en zijn opzoek naar de dader(s). We spreken met getuigen, doen buurtonderzoek en kijken camerabeelden uit.

Update 2 november 2021

Om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen, is de politie is op zoek naar mensen die iets hebben gezien of andere informatie hebben. Weet u iets of is u iets opgevallen in de omgeving van de Kervelstraat rond 01:00 uur in de nacht van woensdag 27 op donderdag 28 oktober, of misschien de avond ervoor?

Alle informatie kan van belang zijn, hoe klein het misschien ook lijkt. U kunt bellen met het Team Criminele Inlichtingen (TCI) via 06-16225167.

Als u informatie of beelden heeft, kunt u ook contact met ons opnemen via telefoonnummer 0900-8844. U kunt het onderzoeksteam ook mailen via onderstaand tipformulier. Melden kan ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem.

2021504427 SP