Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

26-jarige man beroofd; politie zoekt getuigen

Op woensdagavond 27 oktober rond 20.00 uur werd een 26-jarige man uit Aruba overvallen bij een bushalte op de Laan van Europa in Dordrecht door twee mannen. Dit gebeurde in de buurt van het Van der Valkhotel. De man raakte hierbij gewond aan zijn hoofd. De politie zoekt getuigen die meer informatie hebben.

logo vest

De 26-jarige man zat gisteravond bij een bushalte op de Laan van Europa. Hij zag dat er een zilverkleurige personenauto met daarin twee mannen kwam aangereden in de richting van het bushokje. Beide mannen stapten uit, richtten een vuurwapen op het slachtoffer en eisten geld. Hij werd hierbij geslagen op zijn hoofd en buik. Vervolgens werd de man beroofd van zijn jas en tas met inhoud. De verdachten stapten hierna weer in de auto en gingen ervandoor. De man raakte lichtgewond aan zijn hoofd en is voor behandeling van de verwondingen naar het ziekenhuis gegaan.

Heeft u informatie?
De politie komt graag in contact met mensen die weten wie deze mannen zijn of met mensen die iets gezien of gehoord hebben rondom de Laan van Europa. Heeft u beelden? Dan vragen wij u deze beelden met ons te delen. Heeft u iets gezien of gehoord of heeft u meer informatie over deze straatrood? Neem dan contact met ons op via 0900-8844, via de opsporingstiplijn op 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. U kunt ook onderstaand tipformulier invullen.