Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Drugsdealer aangehouden

Gepubliceerd op:

Huijbergen - Woensdagavond 27 oktober, omstreeks 18.35 uur, hielden surveillerende agenten een man aan die verdacht wordt van het handelen in drugs.

De agenten reden door Huijbergen en zagen op het parkeerterrein aan de Dorpsstraat de bestuurders van twee geparkeerde auto’s iets aan elkaar overhandigen. Een controle volgde. Omdat de bestuurder van één van de auto’s, een 24-jarige man uit Roosendaal, al bekend was in verband met overtreding van de Opiumwet is zijn auto doorzocht. Hierin bleken geen drugs aanwezig te zijn.

 

Een oppervlakkig onderzoek aan de kleding van de Roosendaler wees uit dat hij mogelijk iets in zijn onderbroek vervoerde. Hij is aangehouden op verdenking van drugsbezit en overgebracht naar een politiecellencomplex.

Een hulpofficier van justitie werd erbij geroepen, omdat de agenten de verdachte wilden onderzoeken in zijn kleding. De man haalde toen zelf 26 verpakkingen met een wit poeder uit zijn onderbroek. De inhoud is getest. Het bleek om cocaïne te gaan.

De Roosendaler is ingesloten in het politiecellencomplex en zit daar nog vast. Hij wordt donderdag gehoord over de feiten waar hij voor is aangehouden. Alle drugs zijn in beslag genomen en worden vernietigd.