Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Twee auto’s uitgebrand; politie zoekt getuigen

Gepubliceerd op:

Den Helder - Dinsdagavond zijn twee geparkeerde auto’s uitgebrand aan de Torenstraat. De politie sluit brandstichting niet uit en doet verder onderzoek. Daarvoor vragen wij getuigen zich bij ons te melden.

utrecht, afzetting, afzetlint, politielint, niet betreden, stockbeeld, algemeen, detail, detailfoto, Foto: Korpsmedia / Jeroen Stoops

Rond 22:10 uur kreeg de politie een melding van een auto die in brand stond aan de Torenstraat. De brand sloeg over naar het voertuig dat ernaast stond geparkeerd. De brandweer heeft de personenauto’s geblust, maar de voertuigen zijn zwaar beschadigd.

Mogelijk is de brand aangestoken en er wordt verder onderzoek gedaan. Een getuige had kort voor de brand knallen gehoord en er zou ook een scooter zijn gehoord die van de locatie wegreed. De politie zoekt nog meer getuigen. Heeft u rond 22:00 uur iets verdachts gezien in de omgeving van de Torenstraat? Heeft u een camera in buurt en mogelijk interessant beeldmateriaal? Of heeft u andere info over deze autobrand? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of gebruik het tipformulier.

2021208548