Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Een lenige inbreker en een brandstofdief in Bureau Brabant

Laatst gewijzigd op:

Bladel, Oss - Een inbreker die beelden van zichzelf staat te bekijken tijdens een inbraak in Oss en een benzinedief die op meerdere momenten voor honderden euro’s tankt zonder te betalen. Bureau Brabant vraagt op maandag 11 oktober aandacht voor deze twee zaken uit Oost-Brabant.

Bureau Brabant

Inbraak dierenkliniek
Oss – In de uitzending beelden van een inbraak bij een Dierenkliniek in Oss op 4 april. De inbreker weet via een bovenlichtje binnen te komen, doorzoekt verschillende ruimtes en haalt een kassalade leeg. Hij wordt zelfs nog geconfronteerd met de beeldschermen waarop de bewakingsbeelden te zien zijn, maar dat interesseert hem kennelijk niets. Met zijn buit op zak klimt hij via het zelfde bovenlicht weer naar buiten en gaat er vandoor. Wie herkent deze vrij lenige inbreker die door een bovenlicht past van de beelden? Hebt u een vermoeden, laat het dan meteen weten.

Tanken zonder te betalen
Bladel – Een man tankt zonder daarvoor te betalen. En dat mag niet, maar deze meneer maakt het wel heel bont. Op meerdere dagen, tussen 1 en 5 april,  staat hij in totaal zes keer te tanken met een gestolen tankpas. Voor honderden euro’s  aan brandstof gaat er in de auto en ook in jerrycans. Het kenteken van zijn auto is afgeplakt, maar de man staat op beeld. Weet u wie deze man is en welk kenteken er bij deze auto hoort.