Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Overleden vrouw: politie zoekt getuigen

Laatst gewijzigd op:

Eemnes/Hilversum - In de avond van donderdag 7 oktober trof de politie het levenloze lichaam aan van een vrouw op het parkeerterrein van een hotel langs de A1 bij Knooppunt Eemnes. De vrouw bevond zich in een geparkeerde Volkswagen van het merk Polo. De politie houdt rekening met een misdrijf en zoekt getuigen.

Eemnes A1

Het slachtoffer is een 34-jarige vrouw uit Heerlen. Zij werd sinds afgelopen week vermist. Forensisch en tactisch rechercheurs van de politie onderzochten onder meer rondom het parkeerterrein. Dat deden zij om te reconstrueren wat er is gebeurd en onder welke omstandigheden de vrouw is overleden en of er sprake is van natuurlijk overlijden of een misdrijf. De politie houdt rekening met dit laatste.

 

Aanhouding
De politie verrichtte in de loop van de dag een aanhouding. Een 34-jarige man zonder vaste woon- en of verblijfplaats zit vast op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de 34-jarige vrouw uit Heerlen. Zijn rol en betrokkenheid wordt nader onderzocht.

Veel vragen
De politie heeft nog veel vragen. Hoe lang stond de auto al geparkeerd? Is de auto nog ergens anders gezien? Is de vrouw in het voertuig overleden? 

Iets gezien of gehoord?
Wij zoeken extra informatie en getuigen die iets gehoord of gezien hebben of wellicht beschikken over (dashcam)camerabeelden. De parkeerplaats bevindt zich in een bosrijk gebied, met veel wandelaars en -later op de avond- gasten van het aanwezige restaurant of hotelbezoekers.

Meld het!
Was u 7 oktober in de buurt van het hotel langs de A1 en heeft u iets gezien? Heeft u in de dagen voorafgaand aan haar dood iets gehoord wat met haar dood te maken kan hebben? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of viahet onderstaande tipformulier. Liever anoniem melden? Dat kan via 0800-7000 of MOnline.