Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Laffe beroving van drie zestienjarigen

Laatst gewijzigd op:

Breda - Zondagavond om iets voor 23.00 uur zijn drie jongens beroofd op de Paul Windhausenweg door twee ongeveer 19- jarige mannen. Ze werden bedreigd met een vuurwapen, een kleine buit maar grote schrik was het resultaat. Wie weet meer?

Kaart plaats delict

Op zondag 5 september 2021 om 23.45 uur zaten drie vrienden te wachten op een bankje aan de Paul Windhausenweg op de hoek met de Generaal Maczekstraat en het Wilhelminapark. Op dat moment kwamen er twee 19-jarige mannen op hen af. Ze vroegen geld. Toen de vrienden aangaven dat niet te hebben pakte één van hen een vuurwapen en zette dat op het hoofd van één van de slachtoffers. Korte tijd later verdwenen ze met een klein geldbedrag en twee airtpods, de drie geschrokken vrienden achterlatend.

Signalementen

Het waren twee vrij lange blanke mannen van ongeveer 19 jaar, ze waren beiden tegen de 1.90 m. aan. Ze hadden een slank postuur. Eén van hen had lichtbruin krullend haar met opgeschoren zijkanten. Hij had blauwe ogen en was gekleed in een witte hoody, een zwarte jas en een donkere spijkerbroek. Dader twee was enkele centimeters kleiner dan zijn partner in crime en had een pet op met daaroverheen een capuchon. Hij had donkere bovenkleding aan en een zwarte broek met daaronder zwarte schoenen.

Getuigen of beelden gezocht

Was u daar in de buurt op zondagavond tussen 22.45 en 23.15 uur dan heeft u misschien wat gezien. Of woont u daar in de omgeving en heeft u de daders op camera. Dat willen we natuurlijk graag weten om deze laffe beroving zo snel mogelijk op te lossen. De verdachten zijn lopen weggegaan maar zijn later misschien in of op en voertuig gestapt. Alle informatie is welkom.

Heeft u tips of informatie, meld dit dan:
- via de banners onder dit bericht
- via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/aangifte-of-melding-doen
- via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006)
- anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M