Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Man overleden na eenzijdig verkeersongeval; politie zoekt getuigen en beelden

Gepubliceerd op:

Amsterdam - Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Boelelaan, is vrijdagavond een 44-jarige man uit Amsterdam om het leven gekomen. De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval en is op zoek naar getuigen en beelden.

Rond 22.35 uur wordt de politie gealarmeerd dat een bestuurder van een motorscooter ten val is gekomen op de Boelelaan. Wanneer de politieagenten arriveren, beginnen zij direct met reanimeren. De reanimatie wordt kort daarna overgenomen door medewerkers van de ambulancedienst. Het slachtoffer isdaarna met spoed vervoerd naar het ziekenhuis alwaar de man aan zijn verwondingen is overleden. 
 

Getuigen en beelden gezocht 
De VOA heeft dit eenzijdig ongeval in onderzoek en weet tot nu toe dat de bestuurder kwam uit de richting van de Amstelveenseweg en reed in de richting van de Parnassusweg. Maar om te kunnen achterhalen hoe dit ongeval is ontstaan, komt de VOA graag in contact met getuigen die het slachtoffer mogelijk in de omgeving van de Boelelaan hebben zien rijden. Ook (dashcam)beelden kunnen een bijdrage leveren aan het onderzoek. Heeft u informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Vermeld hierbij altijd onderstaand registratienummer. Beschikt u over relevante camerabeelden? Upload deze dan gemakkelijk via onderstaand tipformulier. 
2022174152