Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Verdachte aangehouden voor dodelijk steekincident in Asten

Bij een steekincident in een woning aan de Klaproosstraat in Asten vannacht is de bewoonster (43) om het leven gekomen. Haar 24-jarige zoon is als verdachte aangehouden. We houden er sterk rekening mee dat de aanleiding van het steekincident in de familiaire sfeer ligt.

Asten

Aanleiding
Agenten kwamen na een melding van een steekincident ter plaatse op het adres en troffen in de woning het levenloze lichaam van de 43-jarige bewoonster aan.  Zij bleek door een steekincident om het leven te zijn gekomen.

Aanhouding
Haar uitwonende zoon (24) uit Deurne bevond zich ook in de woning op het moment dat de agenten zijn moeder aantroffen. Hij werd vervolgens door de politie aangehouden op verdenking van vermoedelijke betrokkenheid bij het steekincident. De verdachte wordt vandaag gehoord.

Onderzoek
Door de politie wordt de exacte toedracht van dit incident uiteraard onderzocht. Ook wordt er (sporen)onderzoek gedaan in de woning om een beeld te krijgen van wat er zich precies heeft afgespeeld.

Vragen
De overleden vrouw is de moeder van de verdachte.  Vanwege de privacy van alle betrokkenen en het belang van het onderzoek doen wij op dit moment geen verdere mededelingen.