Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Politie zoekt getuigen straatroof

Gepubliceerd op:

Tilburg - Een 22-jarige vrouw is donderdag 15 december jl. omstreeks 21.25 uur op de Leekstraat door drie jonge daders beroofd van haar tas. Een van de straatrovers bedreigde haar met een mes. De politie zoekt getuigen van deze beroving.

Het slachtoffer wilde de voorruit van haar auto afplakken vanwege de vorst.  Ze werd vervolgens door een jongeman vastgepakt en bedreigd met een mes. Deze dader  heeft bruine ogen en een licht getinte huid. Hij is circa 1.75 meter lang. Hij was volledig in het zwart gekleed.  Er stonden nog twee jonge daders bij waarvan er één haar zwart grijs geblokte handtas van de grond had opgepakt. Hiermee rende het trio weg in de richting van de Lombardijenlaan.  In de tas zaten wat gebruikelijke spullen en geen waardevolle items.  De politie heeft in de omgeving nog tevergeefs gezocht naar de daders.

Oproep
Heeft u iets gezien van de straatroof of heeft u de daders daarvoor of daarna nog gezien. Belt u dan met de politie via 0900-8844. U kunt daarbij vermelden het zaaknummer 2022 332882