Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Getuigen overval gezocht

Op zaterdag 17 december vond een gewapende overval plaats bij een winkel aan de Landstraat. Een dader bedreigde het aanwezige personeel met een mes en eiste geld. Na de overval vluchtte hij te voet weg richting de Clinge. De politie zoekt getuigen van het incident.

Rond 18.40 uur kwam de overvaller binnen en deed een poging om geld uit een kassa te krijgen, toen dat niet lukte vluchtte hij te voet. Hij werd daarbij achtervolgd door een onbekend gebleven getuige. Uiteindelijk wist de overvaller weg te komen.

Signalement

Man, ongeveer 1.70-1.80 m lang. Hij droeg een bivakmuts, een blauw vest met capuchon, een grijze broek met op het linker bovenbeen een wit Nike logo. Daaronder droeg hij lage, donkere schoenen met lichte sokken.

De politie doet onderzoek naar mogelijke camerabeelden. Ook is de politie nog op zoek naar de onbekend gebleven getuige die achter de dader is aangerend. Mensen die over relevant beeldmateriaal of informatie beschikken kunnen deze delen via onderstaand meldformulier of contact opnemen met de politie via 0900-8844. Liever anoniem melden? Dat kan via 0800-7000.