Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Onderzoek naar zwaargewonde man Badmeester Schenkpad

Laatst gewijzigd op:

Zeist - Op 27 december troffen agenten een zwaargewonde man aan op het Badmeester Schenkpad. De man is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Er zijn twee personen aangehouden. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op om zich te melden.

Nieuwe uniform politie

Rond 19.50 uur kreeg de politie melding dat een persoon gewond was. Hulpdiensten gingen direct ter plaatse. De gewonde man is een 27-jarige inwoner van Zeist. Hij is door een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie heeft direct het onderzoek opgestart, onder meer door getuigen te horen. Er zijn twee personen aangehouden op verdenking van poging doodslag. Het gaat om twee 18-jarige mannen uit De Meern die zich zelf hebben gemeld bij de politie.

Het onderzoek van de politie gaat door, onder meer naar wat zich precies heeft afgespeeld en de betrokkenheid van de verdachten.

Help mee met politieonderzoek

Weet u wat er is gebeurd aan het Badmeester Schenkpad? Of heeft u camerabeelden uit de omgeving? En heeft u nog niet met de politie gesproken? Dan komen we graag met u in contact. Bel 0900 8844 of vul onderstaand tipformulier in. Anoniem melding doen kan ook, ga dan naar Meld Misdaad Anoniem.