Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Overleden persoon woning slachtoffer misdrijf

De overleden persoon die afgelopen weekend in een woning aan de Vlasvenweg in Weert werd aangetroffen, is om het leven gekomen door een misdrijf. Het politieonderzoek wijst in die richting.

Het slachtoffer is de alleenstaande bewoner van het pand.

Onderzoek
Zondagavond werd het slachtoffer in de woning aangetroffen. Afgelopen dagen heeft onder andere forensisch, tactisch en buurtonderzoek plaatsgevonden. Al eerder was duidelijk dat in de woning brand heeft gewoed. Ook heeft sectie op het lichaam plaatsgevonden. Over de doodsoorzaak kan op dit moment geen verdere informatie gedeeld worden.

Het stoffelijk overschot is inmiddels vrijgegeven en overgedragen aan de nabestaanden.  

Rechercheteam
Een team van zo’n 25 rechercheurs is met het onderzoek bezig. Het is nog onduidelijk wat zich in de woning heeft afgespeeld en wat de aanleiding voor dit geweldsincident is geweest.
Zo wordt onder andere de informatie die uit het buurtonderzoek, forensisch en tactisch onderzoek naar voren is gekomen, geanalyseerd en verder uitgezocht.

Getuigen
De politie is nog steeds op zoek naar getuigen of mensen die meer informatie kunnen geven over dit misdrijf of wie hierachter zit. Ook als er nog camerabeelden beschikbaar, dan zou de politie deze graag ontvangen.
Informatie kan doorgegeven worden via 0800-6070. Anoniem kan ook via 0800-7000.