Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Man overleden na steekincident Delft

Laatst gewijzigd op:

Delft - Na een steekincident op het Oostblok in Delft is een 47-jarige man uit Delft overleden. De politie heeft een verdachte aangehouden.

utrecht, afzetting, afzetlint, politielint, niet betreden, stockbeeld, algemeen, detail, detailfoto, Foto: Korpsmedia / Jeroen Stoops

De politie kreeg zondag 3 juli net na middernacht een melding van een steekincident op het Oostblok in Delft. Hulpverleners troffen ter plaatse een zwaargewonde man aan, die niet veel later overleed aan zijn verwondingen. De politie heeft een 48-jarige man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het steekincident. De politie gaat uit van een misdrijf in de relationele sfeer. Een persoon is in de omgeving van het incident aangehouden voor het niet opvolgen van politiebevel. 

Heeft u informatie?

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het dodelijke steekincident. Heeft u informatie die de politie kan helpen? Of bent u getuige geweest van het steekincident aan het Oostblok in Delft? Bel dan 0900-8844 of bel met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

 

 

Bel met de politie

0900-8844