Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Slapende vrouw betast in trein, politie zoekt getuigen

Gepubliceerd op:

Almere - Een 19-jarige vrouw is gisteravond om 23.15 uur in de trein op het traject Lelystad – Almere door een man betast terwijl ze sliep. Dit werd gezien door een andere reiziger die ingreep. Op zijn aanwijzing kon korte tijd later bij station Almere de man en twee andere mannen - die in zijn gezelschap waren - worden aangehouden.

Handboeien op politieauto

De alerte getuige belde direct 112 en zocht de conducteur op. Samen spraken ze de man aan. De reiziger werd vervolgens bedreigd door de man en twee andere mannen die in zijn gezelschap waren.

Alle drie de mannen zijn door de politie aangehouden toen de trein in Almere aankwam. Het gaat om twee mannen uit de gemeente Cranendonck van 22 en 26 jaar en een 27-jarige man uit de gemeente Westerwolde.

Getuigen gezocht

Mogelijk zijn er meer reizigers getuigen geweest van het incident. Zij worden verzocht contact op te nemen met de recherche. De recherche wil graag van ze weten wat ze hebben gezien. Hiervoor kan contact worden gelegd via de onderstaande mogelijkheden. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

 

Bel met de politie

0900-8844