Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Man beschoten op Geuzenlaan Rotterdam

Gepubliceerd op:

Rotterdam - Zondagavond rond 23.50 uur is een 33-jarige man uit Delft beschoten op de Geuzenlaan. Hij raakte daarbij gewond. Dankzij getuigen die een kenteken noemden werd kort daarna in Rotterdam-Zuid een auto gezien waarin de verdachten mogelijk zaten. Met een benaderingstechniek gevaarlijke verdachten zijn de vier inzittenden aangehouden. Het gaat om twee 21-jarige mannen uit Zoetermeer, een man van 18 uit Pernis en een 28-jarige Schiedammer.

Agent met porto

Het slachtoffer was net in zijn auto gestapt toen hij werd belaagd door een aantal mannen en werd beschoten. Hij was nog wel aanspreekbaar, een omstander bracht hem in zijn eigen auto naar het ziekenhuis. Intussen was de politie gewaarschuwd en werd op basis van getuigenverklaringen direct een onderzoek gestart. Dat leidde naar de auto met de vier verdachten. Zij zitten nog vast.

Rechercheurs zijn op zoek naar meer informatie over wat er precies gebeurd is. Daarvoor wordt onder andere buurtonderzoek gedaan en camerabeelden bekeken. Heeft u nog beeld of informatie die kan bijdragen aan dit onderzoek, weet u iets over de aanleiding of heef u een vermoeden wat hier achter zit? Laat het ons weten via de onderstaande mogelijkheden.