Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Donker achterlicht komt scooterbestuurder duur te staan

Gepubliceerd op:

Driebergen - In de nacht van donderdag op vrijdag hebben agenten harddrugs en verschillende wapens aangetroffen in de buddyseat van een scooter. De bestuurder was staande gehouden in verband met een te donker achterlicht. De 23-jarige IJsselsteiner is opgepakt en zit momenteel in hechtenis.

Aanhouding stockfoto

Dit is een stockfoto

Tijdens hun surveillanceronde zagen agenten op de Lange Dreef in Driebergen een bromscooter met een te donker achterlicht rijden. Daarop wordt besloten om de man staande te houden. Daarbij blijkt dat de man onder andere lege gripzakjes bij zich draagt. Daarom wordt besloten om ook de scooter uitvoerig te controleren.

Buddyseat vol met strafbare zaken

In de buddyseat van de scooter worden diverse wapens en een hoeveelheid aan harddrugs aangetroffen. De bestuurder, een 23-jarige man uit IJsselstein, is door deze vondst direct aangehouden. Zijn scooter is in beslag genomen. Naast het strafrechtelijk onderzoek volgen er mogelijk ook bestuurlijke maatregelen van de gemeente tegen deze bestuurder. De verdachte zit momenteel nog in hechtenis voor verder verhoor.