Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Getuigenoproep overval apotheek Hilversum

Op donderdagmiddag 17 november werd een apotheek op de Jan van der Heijdenstraat overvallen. Hierbij werd een medewerkster bedreigd met een steekwapen, waarna de dader ervandoor ging met de buit. De politie is op zoek naar getuigen.

Getuigen gezocht

Rond 14.15 uur loopt er een onbekende man de apotheek binnen. Hij loopt direct door naar de ruimte waar de medicijnen zijn opgeslagen. Hij bedreigt een medewerkster met een steekwapen en vraagt om medicijnen. Wanneer hij de medicijnen krijgt, gaat hij er snel vandoor. Er zijn bij de overval geen gewonden gevallen.

Signalement

  • man
  • lichte huidskleur
  • smal postuur
  • rond de 1,80 meter lang
  • droeg een zwarte spijkerbroek, blauw/witte sportschoenen, een grijze trui met rode capuchon, grijze jas en zwarte handschoenen.

Iets gezien?
De politie onderzoekt deze zaak en komt graag in contact met getuigen. Het is nog onduidelijk waar de overvaller precies heen is gegaan na de overval of vandaan kwam voor de overval. Heeft u iemand met bovenstaand signalement gezien in de buurt van de Jan van der Heijdenstraat op donderdagmiddag 17 november? Of heeft u camerabeelden waar de overvaller op te zien is? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. U kunt beelden eventueel direct uploaden via onderstaand tipformulier.