Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Overval supermarkt maandag in Bureau Brabant

Gepubliceerd op:

Sint Anthonis / Schijndel - Een supermarkt aan De Merret in Sint Anthonis is op donderdag 22 september overvallen. Onder dreiging van het vuurwapen moet de caissière twee kassa’s openen. Maandag tonen we beelden in Bureau Brabant. Ook beelden van een zware mishandeling in Schijndel. Vorige keer onherkenbaar getoond, maar maandag laten we de daders herkenbaar zien.

Overval Sint Anthonis (2022207091)
Op donderdagavond 22 september 2022 wordt een supermarkt aan De Merret in Sint Anthonis overvallen. De caissière wordt rond sluitingstijd opgeschrikt door een man met een pistool en onder dreiging moet ze twee kassa's openen. De dader gaat er uiteindelijk met een klein bedrag vandoor. Hij vlucht naar de Zandseveldweg en daar staat een kompaan met zijn scooter te wachten. Samen vluchten ze weg. We zoeken getuigen en meer informatie over de overval en de scooter. 

Zware mishandeling Schijndel (2022188372)
Let op, de beelden kunnen schokkend zijn. Vorige week lieten we de daders van een zware mishandeling in Schijndel onherkenbaar zien. Nu zijn ze hopelijk wel voor iedereen herkenbaar in beeld. Want ze hebben zich niet gemeld, daarom tonen we de beelden nog een keer. De daders gaan behoorlijk tekeer tegen een groepje van drie vrienden. Ze krijgen allemaal rake klappen nadat ze een opmerking maakten over een vernieling, die ze één van de daders zagen plegen. We willen graag weten wie dit zijn. 

Heeft u een vermoeden? Laat het dan meteen weten! Dat kan via de opsporingstiplijn 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. 

 

 

Bel met de Opsporingstiplijn

0800-6070