Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Wie overvalt een tankstation in Wijk en Aalburg?

Laatst gewijzigd op:

Wijk en Aalburg - Wie overvalt een tankstation in Wijk en Aalburg? en Wie zijn betrokken bij bankpasfraude in Udenhout? Deze en andere vragen worden maandag 19 september aanstaande gesteld in de uitzending van Bureau Brabant. Een eerder aangekondigd item over een mishandeling in Tilburg komt om operationele redenen te vervallen. Hiervoor in de plaats wordt aandacht besteed aan verkeershufters.

Overval tankstation In Wijk en Aalburg
Een tankstation aan de Parallelweg in Wijk en Aalburg wordt vrijdag 12 augustus 2022 rond 21.15 uur overvallen. De overvaller is gefilmd bij zijn aankomst en op zijn vlucht. Hij komt via de achterkant het tankstation binnen en bedreigt de medewerkster met een groot vleesmes, Hij maakt uiteindelijk geld uit de kassa en twintig sloffen sigaretten buit van de merken Marlboro en Camel.

Waarschijnlijk is de dader twee dagen daarvoor al bij het tankstation geweest voor een voorverkenning. Het gaat om een licht getinte man, mogelijk kan dat ook zonnebruin zijn. Hij is zo’n 20 tot 30 jaar, heeft een slank postuur en is zo’n 1.70m. Verder heeft hij een stoppelbaardje en sprak hij vloeiend Nederlands.

Wie is die overvaller? Misschien is het opgevallen dat hij ineens de beschikking had over een flink aantal pakjes sigaretten.

Spoofing en diefstal
Verder hebben we in de uitzending nog aandacht voor een geval van bankpasfraude in Udenhout en een diefstal van een portemonnee gevolgd door pinpasfraude in ’s-Hertogenbosch.

Uitzendingen
Maandagavond om 18.15 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.15 uur.