Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Wie weet meer over de woningoverval aan de Pirandellostraat?

Laatst gewijzigd op:

Rotterdam - Woensdagavond rond 19.00 uur zijn in een woning aan de Pirandellostraat in Rotterdam twee mannen van 45 en 50 jaar oud overvallen door drie mannen. Tijdens de overval werd gedreigd met een vuurwapen. Het 45-jarige slachtoffer raakte gewond aan zijn hoofd nadat hij werd geslagen met het vuurwapen. Hij is naar het ziekenhuis overgebracht. De politie doet onderzoek en zoekt beelden en getuigen.

Tijdens het onderzoek in de woning troffen agenten iets aan waarvan in eerste instantie vermoed werd dat het verdovende middelen waren. Daarom werden beide slachtoffers aangehouden. Korte tijd later meldde zich nog een man bij de woning, de vermoedelijke bewoner. Ook hij werd aangehouden. Later bleken het geen verdovende middelen te zijn en zijn de slachtoffers weer heengezonden.

De overvallers zijn er vandoor gegaan met een onbekend geldbedrag. Sporen zijn veilig gesteld door medewerkers van de forensische opsporing. Er is op dit moment helaas een beperkt signalement bekend. De mannen zijn donker getint en droegen donkere kleding. Het opsporingsteam komt daarom graag in contact met mensen die iets hebben gezien of gehoord. Heeft u informatie, neem dan contact met ons op via onderstaande mogelijkheden.