Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Bejaarde vrouw beroofd in Hoogerheide (Update)

Een man beroofde zaterdagochtend 15 april rond 11u15 uur in de Flemingstraat een bejaarde vrouw van haar schoudertas. De politie is een onderzoek gestart naar de dader.

archieffoto politielogo

Het slachtoffer (88) uit Hoogerheide had haar schoudertas aan de rollator gehangen. Een man vroeg haar de weg naar een winkel en tijdens haar uitleg, greep de man de schoudertas en rende weg richting de Raadhuisstraat. De vrouw bleef onthutst achter. Een omstander hielp haar naar huis en een andere omstander achtervolgde de dief, maar die wist in een auto te ontkomen. De politie is een onderzoek gestart.

Oproep (Update)  

De recherche onderzoekt deze straatroof en is op zoek naar getuigen. Mogelijk zijn er mensen die zaterdagochtend 15 april jl. gezien hebben dat de bejaarde vrouw op de Flemingstraat beroofd is van haar schoudertas of die gezien hebben dader de dader richting de Raadhuisstraat wegrende en uiteindelijk in een kleine blauwe auto stapte en wist te ontkomen.  Getuigen kunnen contact opnemen met de politie in Bergen op Zoom via 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Vermeld u dan het dossiernummer 2023093256