Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Mannen stelen scooter en verliezen geld op treinspoor in Hilversum

Rond 15:45 komt er een melding binnen bij de meldkamer dat een getuige op de Noorderweg in Hilversum drie mannen in een auto ziet met bivakmutsen op. De auto stopt bij het spoor en de drie mannen springen uit de auto. Ze rennen over het spoor. Tijdens het rennen verliezen ze onderweg verschillende pakketjes met geld. Tijdens hun vlucht stelen ze op gewelddadige wijze een scooter van een voorbijganger. De politie is op zoek naar getuigen en camerabeelden.

MDNA-logopopmouw

Wat er precies is aan de hand was, is onduidelijk. De mannen zijn ontkomen. De drie zijn voor het laatst gesignaleerd in de omgeving van de Diamantstraat. Het gaat om drie donkergetinte jongemannen van tussen de 18 à 20 jaar oud. Allemaal hadden ze donkerblauwe of zwarte kleding.

Het geld dat de jongemannen verloren is inmiddels van het spoor gehaald en meegenomen voor onderzoek. Het treinverkeer is enige tijd gestaakt, maar is inmiddels weer hervat.

Alle informatie helpt
Ziet u de jongens? Bel dan direct 112! Heeft u camerabeelden of weet u meer? Deel dat dan met de politie via het onderstaand tipformulier of via 0900-8844. Anoniem tips doorgeven kan ook via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl

Bel met de politie

Bel 0900-8844