Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Gewonde man schietincident aangehouden

Gepubliceerd op:

Roosendaal - De man die zondag 23 april gewond raakte tijdens een schietincident aan de Diamantdijk is dinsdag 25 april aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het incident.

handboeien stockfoto

De verdachte, een 27-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, raakte zondag ernstig gewond toen hij door kogels geraakt werd. Hij meldde zichzelf bij het ziekenhuis en werd daar gewond opgenomen. De politie hield hem dinsdag aan, de man verblijft nog steeds in het ziekenhuis.

 

Onderzoek
Het onderzoek naar het incident gaat nog steeds door. Er zijn verschillende getuigen gehoord, camerabeelden zijn veiliggesteld en de forensische opsporing heeft verschillende technische sporen veiliggesteld.

Man
De politie is ook nog op zoek naar meer informatie over de man die kort na het incident aan de Boulevard Antverpia gezien werd. Het zou gaan om een donkergetinte man met een ringbaardje, hij droeg een zwart jack en een donkerblauwe joggingbroek. Heeft u de man gezien of weet u meer? Neem dan contact op met de politie.

Getuigen
Heeft u nog aanvullende informatie of heeft u camerabeelden voor de politie? Neem dan contact op via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen. Vermeld daarbij altijd zaaknummer 2023100635.

Bel met de politie

0900-8844