Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigen van steekincident gezocht

Gepubliceerd op:

Gouda - De politie zoekt getuigen van een steekincident op de kruising van de Groen van Prinsterersingel en Heemskerkstraat in Gouda. In de nacht van zaterdag op zondag 9 april werd een 36-jarige man uit Gouda rond 01:45 uur meerdere malen gestoken. De 44-jarige verdachte vluchtte, maar werd later aangehouden in een woning aan de Noordhoef in Gouda.

Aanhouding op straat

Het slachtoffer en de verdachte kennen elkaar en kregen ruzie op straat, nadat de verdachte bij het slachtoffer had aangebeld. Er ontstond een worsteling en het slachtoffer is gestoken. Hij is in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen. De verdachte vluchtte te voet weg, maar is later aangehouden in een woning aan de Noordhoef in Gouda. Het gaat om een 44-jarige man uit Schoonhoven. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen.

Uw informatie helpt

Heeft u iets gezien of gehoord in de omgeving van de Groen van Prinsterersingel? Of heeft u wellicht beelden die het onderzoek kunnen helpen? Dan komen wij graag met u in contact. Bel 0900 8844 om uw informatie te delen. Beelden kunt u ook met ons delen via onderstaand formulier. Liever anoniem blijven? Neem contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.