Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Update 17/8: Verdachte beroving aangehouden - Getuigen gezocht beroving

Gepubliceerd op:

Den Haag - De politie heeft woensdagavond 16 augustus rond 22.30 uur in de Spionkopstraat een 41-jarige man uit Poortugaal aangehouden als verdachte van de beroving op de Treublaan. Ook is de gestolen auto waarin hij tijdens de beroving reed, in de buurt teruggevonden. De verdachte zit op dit moment vast en wordt gehoord.

Bron: District8.net

Een 76-jarige vrouw werd woensdagmiddag 16 augustus rond 15:00 uur  op de Treublaan nabij het De Savornin Lohmanplein beroofd van haar tas en vervolgens aangereden.  De verdachte vluchtte na de beroving in een gestolen zwarte auto van het merk Honda. Het slachtoffer is in zwaargewonde toestand vervoerd naar het ziekenhuis. 

Twee politieagenten die onderweg waren naar het incident botsten op de Laan van Meerdervoort met een andere auto. Beide bestuurders van de auto's raakten lichtgewond. 

Onderzoek

De politie onderzoekt het incident, spreekt met getuigen en bekijkt camerabeelden en is op zoek naar de verdachte. 

Getuigen

Was u getuige van dit incident of heeft u beelden van de omgeving waarop mogelijk iets opvallends te zien is? Bijvoorbeeld via een deurbelcamera of een dashcam? Neem dan contact op met de politie via onderstaande mogelijkheden.