Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Dodelijk schietincident in Hoogvliet Rotterdam UPDATE: man aangehouden

Laatst gewijzigd op:

Hoogvliet Rotterdam - In de nacht van maandag op dinsdag 29 augustus is een 34-jarige man uit Rozenburg om het leven gekomen bij een schietincident. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht. Dezelfde dag heeft de politie in Rotterdam een 26-jarige man uit Hoogvliet Rotterdam aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het schietincident.

Het is iets na 03.00 uur als wij een melding krijgen dat er gegil en een harde knal is gehoord. Als de agenten aankomen in de flat aan de Bovensim, treffen zij het slachtoffer aan op de galerij. Er werd meteen hulpverlening toegepast, helaas mocht het niet meer baten. De politie is meteen een onderzoek gestart.

Camerabeelden
De  aangehouden man zit vast en de politie zet het onderzoek voort. Nog steeds geldt dat als u maandag op dinsdagnacht op of rond de Bovensim iets verdachts gezien of gehoord, de politie graag met u in contact komt. Beschikt u over beelden, zoals een deurbelcamera of dashcam, dan vragen wij u te kijken of daar iets op staat wat verband zou kunnen houden met het schietincident. U kunt contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens.