Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

De COR heeft een nieuwe huisstijl en is voortaan te vinden op www.politie.nl

Gepubliceerd op:

Den Haag - In 2022 ging de nieuwe zittingsperiode van de huidige Centrale Ondernemingsraad (COR) in. Tegelijkertijd maakte de politie een huisstijlverbetering door. Een perfect moment voor de COR om hierop aan te sluiten. De kleuren zijn aangepast en onze website is verhuisd van CORpolitie.nl naar politie.nl/cor.

Voorheen onderscheidde de COR zich zichtbaar door het gebruik van een eigen logo en kleuren. Omdat deze kleuren met de introductie van de verbeterde huisstijl te veel leken op de kleuren van de Politieacademie, besloot de COR zich aan te sluiten bij de huisstijl van de politie. Te herkennen aan het politielogo of politiesymbool en de politieblauwe kleur. Voor de COR, een onderdeel met een eigen onderscheidende juridische positie, staat het besluit symbool voor een goede verbinding met de organisatie. 

Verhuizing naar politie.nl
De doorontwikkeling heeft ook een digitale verhuizing voor de met zich meegebracht en verruilde corpolitie.nl voor www.politie.nl/cor. Hier vind je onder andere alles over onze missie en visie, nieuwsberichten en blogs.

COR op de socials
Ook op de socials (Instagram, X en LinkedIn) is de verandering zichtbaar. Zo zijn de profielfoto’s waar het oude COR-logo stond vervangen door het symbool van de politie.

Contact
Heb je vragen over de nieuwe huisstijl van de COR? Stuur deze naar centrale-ondernemingsraad@politie.nl.