Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Persoon ligt vermoedelijk drie jaar overleden in woning

Gepubliceerd op:

Amsterdam - Politieagenten van het basisteam Zuidoost Bijlmermeer van de politie Amsterdam hebben in een woning een levenloos persoon aangetroffen waarvan het vermoeden bestaat dat deze drie jaar geleden is overleden. De persoon is woensdagochtend gevonden door de politie na een melding bij de wijkagent van een buurtbewoner.

Nieuwe uniform politie

Om een misdrijf uit te sluiten heeft de recherche onderzoek gedaan naar de doodsoorzaak. Daaruit blijkt dat er spullen zijn aangetroffen die erop wijzen dat de bewoner enkele jaren geleden is te komen overlijden. Daarnaast zijn geen sporen aangetroffen die doen vermoeden dat is ingebroken. Ook zijn geen waardevolle spullen meegenomen. In dit trieste geval lijkt het om een natuurlijke dood te gaan. Uit respect voor de nabestaanden deelt de politie niet meer informatie.

Let een beetje op elkaar

Het is natuurlijk verdrietig om te zien dat er mensen zijn die niet gemist worden. Heeft u iemand in uw omgeving waar u zich zorgen om maakt, omdat iemand plotseling stiller lijkt, niet meer naar buiten komt, afspraken niet nakomt, en/of wiens brievenbus steeds voller wordt? Twijfel niet en neem contact op met de politie.