Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Schiedammer (26) gewond na schietincident Boerschaplaan

Laatst gewijzigd op:

Rotterdam - Rond 19.00 uur werd er maandagavond geschoten op de Boerschaplaan in Rotterdam. Hierbij raakte een 26-jarige man uit Schiedam gewond. Het onderzoek naar de verdachte(n) en de toedracht is in volle gang.

Wie heeft meer informatie over het schietincident aan de Boerschaplaan?

Update 19 april:
Vanmiddag heeft een 23-jarige Rotterdammer zich gemeld op een politiebureau. Hij is aangehouden en wordt verdacht van het schieten op het Boerschaplaan in Rotterdam. Het onderzoek gaat door.

Bericht 18 april:
Bij het schietincident in Rotterdam Oost raakte de 26-jarige Schiedammer zwaar gewond. Hij is naar het ziekenhuis vervoerd. De politie startte direct een onderzoek naar sporen en kamde de omgeving uit op zoek naar de verdachte(n). Niet lang na de melding van het schietincident hield de politie iemand aan, uit onderzoek blijkt dat deze persoon geen verdachte is. Het onderzoek naar de schutter is dan ook in volle gang. Wanneer u informatie heeft wat kan helpen de schutter te vinden, dan hoort de politie u graag.  

Getuige of meer info?
De politie komt graag met u in contact wanneer u mogelijk iets gezien of gehoord heeft wat kan helpen in dit onderzoek. U kunt uw tips en informatie delen via onderstaande opties.