Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Vier aanhoudingen voor drugshandel

De politie heeft op dinsdag 19 december negen doorzoekingen gedaan in Den Haag, Rijswijk, Pijnacker en Amsterdam. Vier verdachten zijn aangehouden op verdenking van drugshandel en witwassen. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Politieagent met portofoon

De doorzoekingen zijn onderdeel van een lopend onderzoek, in totaal werden zeven woningen en twee opslagboxen doorzocht. Bij de doorzoekingen zijn meer dan een kilo cocaïne, contant geld, twee vuurwapens, vier personenauto's en diverse digitale communicatiemiddelen in beslag genomen.

Melden helpt

Meldingen en tips van burgers zijn onmisbaar bij de aanpak van criminaliteit. Die informatie kan de start van een onderzoek zijn, maar ook het ontbrekende puzzelstukje waarmee een zaak kan worden opgelost. Regelmatig worden verdachten aangehouden of drugslabs opgerold dankzij meldingen van alerte burgers. Heb je vermoedens dat iets niet klopt bij jou in de buurt? Of concrete signalen die wijzen op criminaliteit? Meld ze bij de politie via 0900 - 8844 of via onderstaand tipformulier. Liever anoniem melden? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem, bel dan 0800 – 7000 of bezoek www.meldmisdaadanoniem.nl.