Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Politie doet onderzoek na ruzie in woning

Gepubliceerd op:

Alphen aan den Rijn - De politie kreeg maandagochtend 4 december rond 3:45 uur een melding van een schietincident in een woning aan de Stationsstraat. Uit onderzoek blijkt dat er bij het incident in de woning niet is geschoten. De aanleiding is vermoedelijk een uit de hand gelopen ruzie.

surveillancevoertuig, politieauto, dienstvoertuig, mercedes, nieuwe striping, zijkant, close-up, logo, slogan, waakzaam, dienstbaar, daglicht, Foto: Korpsmedia / Peter Monteny

Twee personen raakten tijdens het incident gewond, waarvan één door fysiek geweld. Dit slachtoffer is zelf naar het ziekenhuis gegaan voor behandeling. Een tweede persoon raakte gewond doordat hij van een dak gleed en circa vier meter viel. Deze man ligt nog in het ziekenhuis. Hij is aangemerkt als verdachte. Zijn identiteit is nog niet bekend. De politie doet nog onderzoek. In de woning vond de politie een alarmpistool.

Politie zoekt getuigen
Was u getuige van de ruzie in de woning of weet u de eventuele aanleiding van de ruzie? Neem dan contact met ons op via de onderstaande buttons.