Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Explosie bij Tilburgse coffeeshop

Gepubliceerd op:

Tilburg - Bij een coffeeshop aan de Gasthuisring vond zaterdag 18 februari vroeg in de ochtend een explosie plaats. De knal werd vermoedelijk veroorzaakt door het aansteken van een brandbare vloeistof. Er raakte niemand gewond. De politie doet onderzoek en komt graag in contact met getuigen.

politiewagen

Meerdere getuigen meldden die ochtend rond 04.00 uur een explosie bij het desbetreffende pand. Voordat de knal te zien en te horen was, zou een persoon in donkere kleding en een capuchon op een voorwerp richting het gebouw hebben gegooid. Diegene rende vervolgens weg in de richting van de Jan Heijnsstraat. Na de knal ontstond op straat een kleine brand. Een omstander greep snel in en bluste dit. De politie zocht in de omgeving naar de dader, maar die werd niet meer aangetroffen. De recherche doet verder onderzoek naar de explosie en de dader.

Weet u meer?

Bent u getuige geweest van de explosie of heeft u meer informatie over de dader? Weet u meer over met motief? Bel dan met ons via 0900-8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Anoniem bellen kan via Meld Misdaad Anoniem, 0800–7000.