Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Aanhouding en drie gewonden bij vechtpartij

Gepubliceerd op:

Rotterdam - Op de Pleinweg in Rotterdam-Zuid is in de nacht van zaterdag op zondag op straat een onenigheid geweest tussen een groepje vrienden en twee mannen. Daarbij is gevochten. Drie mensen raakten gewond en zijn nagekeken door een ambulance. Twee personen zijn ter controle meegeweest naar het ziekenhuis. Eén man is aangehouden.

Een groep vrienden stond in de nacht van zaterdag op zondag nabij de ingang van een café toen er een onenigheid ontstond tussen deze groep en twee mannen. De groep liep weg, maar de mannen kwamen hen achterna. Eén man uit de groep werd getrapt door één van de mannen. De getrapte man kwam hierbij ten val en  liep daardoor een hoofdwond op. Vervolgens ontstond een vechtpartij tussen de man die de trap uitdeelde en een andere man uit de groep. Een vrouw uit de groep probeerde tussenbeide te komen. Deze vrouw en de man uit de groep liepen beiden snijwonden op. Het is nog onbekend door welk voorwerp.

Na de melding over de vechtpartij hebben gealarmeerde agenten in de omgeving een man aangehouden. Het gaat om een 23-jarige man uit Katwijk.