Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Aanhouding in vermissingszaak Wico van Leeuwen

Laatst gewijzigd op:

Borculo - In het onderzoek naar de vermiste Wico van Leeuwen hebben we vandaag een 28-jarige man uit Borculo aangehouden. De man wordt verdacht van mogelijke betrokkenheid bij de verdwijning van Wico. Omdat de verdachte in beperkingen zit, doen wij verder geen mededelingen over het onderzoek of over de verdachte.

Afzetlint gebruikt bij een afzetting van een PD

Informatie

Het onderzoek naar Wico is in volle gang en er hebben de afgelopen tijd meerdere zoekingen plaatsgevonden. We gaan ervan uit dat Wico niet meer in leven is en dat hij door een misdrijf om het leven is gekomen. Helaas hebben we het stoffelijk overschot van Wico nog niet gevonden. We blijven naar hem zoeken.

Mensen die informatie hebben over de locatie waar het stoffelijk overschot van Wico is, of Wico hebben gezien vragen we direct contact op te nemen met de politie op 0900-8844 of via de tiplijn op 0800-6070. Volledig anoniem tippen kan via 0800-7000. Alle informatie, hoe klein het misschien ook lijkt, kan van belang zijn voor het onderzoek.

Opsporing Verzocht

De zaak is vorige week al onder de aandacht gebracht in Opsporing Verzocht en heeft de nodige tips opgeleverd. In die uitzending is ook een beloning uitgeloofd van 10.000 euro voor de tip die opheldering geeft in deze vermissingszaak. Dinsdag 28 februari a.s. zal dit onderzoek opnieuw in Opsporing Verzocht worden behandeld in de hoop dat we de familie en nabestaande van Wico duidelijkheid kunnen geven wat er gebeurd is met Wico.

^SP