Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Bromfietser rijdt door na aanrijding met fietser, politie zoekt getuigen

Gepubliceerd op:

Kapelle - De moeder van een 12-jarige jongen uit Kruiningen heeft vanmorgen namens haar zoontje aangifte gedaan bij de politie van verlaten plaats ongeval en mishandeling. Het incident gebeurde op woensdag 15 februari jl. omstreeks 12.15 uur op het Jufferswegje. De jongen fietste daar met een vriendje. Hij kreeg een schouderduw van een passerende bromfietser waardoor hij op de grond viel. De dader reed door. Het slachtoffer liep door de val schaafwonden en een hersenschudding op. Zijn fiets raakte beschadigd. De politie zoekt getuigen van het voorval.

Een 12-jarige jongen fietste met een vriendje over het Jufferswegje richting Kruingen. Hij hoorde ter hoogte van de Fruitschuur getoeter achter hem. Hij stuurde daarop naar rechts maar voelde ineens een duw tegen zijn schouder. Hij viel daardoor op de grond en kwam op zijn gezicht terecht. In een flits zag hij dat een bromfietser met zwarte helm hem voorbij reed. De jongen liep schaafwonden in zijn gezicht en een lichte hersenschudding op.  Zijn vriendje schakelde hulp in. De bromfietser reed door zonder zijn identiteit bekend te maken en zonder zich om het slachtoffer te bekommeren.


Oproep
De politie van het team Oosterscheldebekken zoekt getuigen van het incident. Zij kunnen contact opnemen via 0900-8844, vermeld dan dat het gaat om dossiernummer 2023050812 of vul het tipformulier in.