Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Overval op supermarkt Bijlmerplein; politie zoekt getuigen

Gepubliceerd op:

Amsterdam - Een supermarkt aan het Bijlmerplein is vrijdagavond overvallen door gewapende man. Er is niemand gewond geraakt.

Rond 19.50 uur hielp een caissière een man totdat de medewerker zag dat deze klant een vuurwapen vast had en geld eiste. Het personeelslid opende de kassa en de overvaller deed een greep uit de lade. Daarna rende de man weg in de richting van het Anton de Komplein en werd de politie ingeschakeld. De gealarmeerde agenten maakten een zoekslag in de omgeving, maar de overvaller werd niet aangetroffen.

Getuigen gezocht
De recherche heeft deze overval in onderzoek en komt graag in contact met getuigen die de overval of de overvaller (heeft een donkere huidskleur en normaal postuur en droeg een muts, donkerblauwe trui, zwarte broek en bril) hebben gezien. Heeft u iets gezien? Of heeft u andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Vermeld hierbij onderstaand registratienummer. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. 
2023027145