Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Zwaar ongeval A12 Utrecht richting Den Haag

Maandagochtend 30 januari was er ongeval tussen verschillende voertuigen. Twee personen raakte hierbij gewond. Het Opsporingsteam Verkeer onderzoekt de toedracht en hoopt dat getuigen meer kunnen vertellen.

MDNA-logopopmouw

Rond 07:15 uur komen twee personenauto’s, een vrachtwagen en een bakwagen door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. Hierbij raken twee personen gewond. Voor de bestuurder van één van de personenauto’s is ook een traumaheli geland. Beide slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht. De A12 is enige tijd afgesloten geweest voor verkeer.

Tijdens de hulpverlening en het onderzoek zijn een tiental bestuurders bekeurd voor het vasthouden hun telefoon tijdens het rijden. Deze bestuurder waren de plaats van het ongeval aan het filmen.
 

Getuigen gezocht
Het Opsporingsteam Verkeer is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. Ze willen graag met getuigen spreken die iets hebben gezien. Ook camerabeelden van een dashcam kunnen helpen. Heeft u beelden van het ongeval? Of heeft u iets gezien? Neem dan contact met ons op.

Dat kan op de volgende manieren:

  • Digitaal via onderstaand tipformulier
  • Telefonisch via 0900 8844
  • Anoniem via  Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000


Slachtofferhulp
Wanneer u getuige bent geweest van een ernstig ongeval, kan dit grote impact hebben. Heeft u behoefte om met iemand te praten, dan staan de mensen van slachtofferhulp voor u klaar. Slachtofferhulp is te bereiken via 0900-0101.