Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Zware mishandeling tijdens kermis in Panningen

Op zondag 9 juli rond 00.30 uur is een man tijdens de kermis in Panningen ernstig mishandeld. Het is waarschijnlijk dat meerdere mensen getuige zijn geweest van deze zware mishandeling. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

surveillancevoertuig, politieauto, dienstvoertuig, mercedes, nieuwe striping, voorkant, motorkap, daglicht, Foto: Korpsmedia / Peter Monteny

Zwaar letsel
Het slachtoffer probeerde een ruzie op het Pastoor Huijbenplein in Panningen te sussen. Hij zag dat drie jongens iemand mishandelden. Op dat moment keerde het drietal  zich tegen hem. Door deze mishandeling liep het slachtoffer zwaar lichamelijk letsel op aan zijn hoofd. Ook een vrouw werd door het drietal geslagen.

Identiteit slachtoffer
Wij zijn ook met spoed op zoek naar de identiteit van het slachtoffer dat eerder mishandeld werd door de drie jongeren. Herken jij jezelf in deze persoon of heb je meer informatie over zijn identiteit, laat het dan zo spoedig mogelijk weten via 0900-8844. Wij willen graag met deze persoon in gesprek.

Camerabeelden
Wij zijn op zoek naar camerabeelden en getuigen van deze mishandeling. Heeft u beelden, iets gezien of heeft u meer informatie over deze mishandeling, laat het ons dan weten via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem, tel 0800-7000.