Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Politie voorkomt mogelijk overval en arresteert drie mannen

Laatst gewijzigd op:

Nieuw-Vossemeer - De politie verijdelde dinsdagavond 11 juli mogelijk een overval in een woning aan de Rijksweg. De politie deed onderzoek in deze woning en op een boerderij aan de Moorseweg. De twee bewoners van de Moorseweg werden aangehouden. Ook werd de bewoner van de Rijksweg op een locatie in Roosendaal gearresteerd.

Politieagent op de rug

De politie kreeg vandaag een melding van een op handen zijnde overval op de bewoners van de woning aan de Rijksweg en startte een onderzoek. Het belangrijkste doel was om de woningoverval te voorkomen. In de woning woont de aangehouden man met diens vrouw en twee minderjarige kinderen.

De politie besloot de mogelijke overval te voorkomen door onderzoeken te doen aan de Rijksweg en ook in een boerderij aan de Moorseweg, met een woonhuis en enkele schuren. Deze boerderij was in beeld gekomen omdat de verdachte man ook de beschikking over dit perceel heeft.

De mannen zijn naar een politiecellencomplex gebracht waar ze worden ingesloten. Het drietal wordt morgen verhoord.

Update 14.45 uur

De recherche heeft vandaag uitvoerig onderzoek verricht en de verdachten verhoord.  Zij zijn familie van elkaar. Ze zijn geconfronteerd met de informatie die de politie binnenkreeg over de op handen zijnde overval.  De politie ziet hen als de personen met hun locaties waarop de (potentiële) overvallers het mogelijk voorzien hadden.