Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Steekincident bij pizzeria aan het Bolkenplein

Gepubliceerd op:

Veghel - Gisterenavond ontvingen wij een melding van een agressieve klant bij een pizzeria aan het Bolkenplein in Veghel. Eenmaal ter plaatse had de verdachte een van de personeelsleden in zijn arm gestoken en was de verdachte er vandoor gegaan. Nadat een Burgernetmelding is verstuurd heeft een oplettende burger de verdachte herkend. We hebben een 43-jarige verdachte uit Eindhoven aangehouden.

Pizza
De verdachte bestelde een pizza en nadat hij even later de pizza ophaalde en wegliep viel de helft van zijn pizza, zonder dat hij het merkte, op de grond. Even later kwam de verdachte terug en ontstond er een woordenwisseling met het personeel, waarbij de verdachte een van de personeelsleden aanviel. Hij trok een mes en het slachtoffer werd in een van zijn armen gestoken. Hierna ging de verdachte er te voet vandoor.

Vluchtpoging
Tijdens de vluchtpoging van de verdachte is hij geraakt door een auto. Nadat er een Burgernetmelding uitging, heeft een getuige de verdachte herkend. We hebben daarop direct de 43-jarige verdachte uit Eindhoven aangehouden.