Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Politie onderzoekt schietincident op Coolsingel

Laatst gewijzigd op:

Rotterdam - De politie doet onderzoek naar een schietincident dat plaatsvond op de Coolsingel. Gelukkig is hier niemand bij gewond geraakt. De verdachte is op de vlucht geslagen. UPDATE: er is een verdachte aangehouden in het onderzoek naar deze zaak.

Detailopname surveillancewagen

UPDATE: de politie heeft vrijdagavond 4 augustus een verdachte aangehouden in het onderzoek naar dit schietincident. Het gaat om een 16-jarige jongen uit Spijkenisse die op de Oostzeedijk werd aangehouden. 

Zaterdag 29 juli omstreeks kwart over vijf heeft de politie een melding gekregen van een schietincident op de Coolsingel ter hoogte van Beurs.  Een getuige hoorde een harde knal en heeft gezien dat een man een vuurwapen in zijn hand had. Er is niemand gewond geraakt. De verdachte is er vervolgens vandoor gegaan.

Getuigen gezocht

Het incident vond plaats tijdens de Zomercarnaval. Er waren daardoor veel mensen in de omgeving van de Coolsingel. Er is niet geschoten in de richting van de stoet. De politie doet onderzoek naar het incident en roept getuigen op om zich te melden.

Signalement verdachte

  • Man
  • Donkere huidskleur
  • Beige broek
  • Zwarte tas met rode band

Bel met de politie

0900-8844

Bel met de Opsporingstiplijn

0800-6070