Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Politie zoekt getuigen in onderzoek naar dodelijk verkeersongeval

Laatst gewijzigd op:

Apeldoorn - De politie reageerde in de nacht van vrijdag op zaterdag 8 juli om 01.08 uur op een melding dat op de autosnelweg A50 nabij het viaduct met de Terwoldseweg een persoon vermoedelijk zou zijn aangereden. De politie vraagt getuigen om zich te melden.

Twee politieauto’s gingen direct naar de plaats van het ongeval en troffen daar enkele getuigen en het slachtoffer dat ter plaatse bleek te zijn overleden. De politie heeft uitvoerig onderzoek gedaan en de weg is meerdere uren afgesloten geweest voor het verkeer. 

Getuigenoproep

De identiteit van het slachtoffer is inmiddels vastgesteld. De politie is op zoek naar het onbekend gebleven voertuig en de bestuurder dat mogelijk betrokken is geweest bij dit ongeval. Om die reden zijn we op zoek naar getuigen en eventueel beeldmateriaal. Het bewuste stuk snelweg van de A50 richting Zwolle is onverlicht en daardoor donker. De politie zoekt weggebruikers rond dat tijdstip die wij nog niet hebben gesproken en die mogelijk iets hebben gezien of gevoeld. Maar ook voertuigen die daar op dat moment reden en voorzien zijn van een werkende dashcam.

Heeft u informatie, beeldmateriaal of weet u meer over dit ongeval? Belt u dan met de politie op 0900-8844 onder vermelding van onderstaand registratienummer.

2023310200 RV